Соус із авокадо до риби - Image

Соус із авокадо до риби

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мексиканці використовують цей корисний для організму фрукт для приготування різноманітних соусів, які можна подавати до будь-яких продуктів: м'яса, риби, хлібу і грінок. Соус з авокадо прекрасно урізноманітне Ваше меню. З інгредієнтами можна експериментувати, покладаючись на свій смак. Замість лимона підійде і лайм. Кількість кислоти можна зменшити, замінивши цілий плід половинкою або навіть декількома часточками. Складові соусу збивають блендером, але можливо і просто розім'яти виделкою. Але після блендера він виходить більш повітряним і однорідним. Цей ніжний і вишуканий соус чудово підходить до різних видів риби: до сьомги, горбуші, лосося та інших морепродуктів.

Продукти для рецепту

Авокадо 500г
169.00

Авокадо 500г

500 г

Інгредієнти

Авокадо 500г

2 шт.

Лимон

1 шт.

Часник

1 зубчик

Сметана ХМЗ 20%

300 мл.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Авокадо промити під водою і очистити їх від шкірки. Також видалити з них кісточки.

02

Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.

03

Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в пюре.

04

Додати акуратно сметану, посолити і поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв