
Суп з сочевиці
Сочевиця - родичка квасолі, вона також є джерелом вітамінів, харчових волокон і рослинного білка. Але в порівнянні зі звичною нам квасолею, у цієї представниці бобових є суттєва перевага - вона досить оперативно готується. Особливо це стосується червоної сочевиці, варити яку потрібно близько 20 хвилин. Сочевичний суп, який ми рекомендуємо приготувати сьогодні, - це смачна, поживна, корисна і красива на вигляд страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сочевиця червона
200г
Морква
2шт
Часник
2зубчики
Крем-сир Mlekovita Mascarpone 250г
100г
Цибуля
2шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30г
Олія соняшникова салатна 500мл
68г
Каррі Еко гострий 20г
10г
Паприка різана червона
10г
Насіння соняшника очищене
40г
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Очищену моркву натріть на тертці з великими отворами.
02
Дрібно наріжте часник.
03
Обсмажте овочі на соняшниковій олії. На завершення всипте спеції, сіль, каррі. Залиште тушкуватися.
04
Закип'ятіть в каструлі 800 мл води або бульйону (наприклад, грибів або овочів).
05
Засипте тушковані овочі в киплячу воду, додайте промиту сочевицю, посоліть і поперчіть. Варіть суп, доки сочевиця не буде готова.
06
Насипте суп в тарілку, зверху налийте трохи оливкової олії, додайте зелень петрушки, крем-сир і кілька насінин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів