
Суп з сочевиці
Сочевиця - родичка квасолі, вона також є джерелом вітамінів, харчових волокон і рослинного білка. Але в порівнянні зі звичною нам квасолею, у цієї представниці бобових є суттєва перевага - вона досить оперативно готується. Особливо це стосується червоної сочевиці, варити яку потрібно близько 20 хвилин. Сочевичний суп, який ми рекомендуємо приготувати сьогодні, - це смачна, поживна, корисна і красива на вигляд страва.
Інгредієнти
Червона сочевиця
200г
Морква
2шт
Часник
2зубчики
Крем-сир
100г
Цибуля
2шт
Оливкова олія
30г
Олія соняшникова
68г
Каррі (ніжний)
10г
Паприка
10г
Насіння соняшнику
40г
Зелень петрушки
за смаком
Етапи приготування
01
Очищену моркву натріть на тертці з великими отворами.
02
Дрібно наріжте часник.
03
Обсмажте овочі на соняшниковій олії. На завершення всипте спеції, сіль, каррі. Залиште тушкуватися.
04
Закип'ятіть в каструлі 800 мл води або бульйону (наприклад, грибів або овочів).
05
Засипте тушковані овочі в киплячу воду, додайте промиту сочевицю, посоліть і поперчіть. Варіть суп, доки сочевиця не буде готова.
06
Насипте суп в тарілку, зверху налийте трохи оливкової олії, додайте зелень петрушки, крем-сир і кілька насінин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів