
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами
Листковий грибний салат із шинкою і чіпсами - дуже ніжний салат, готується він швидко і нескладно. Його цілком може приготувати будь-яка людина, не пов'язана з кулінарією. Шинка має пряний смак, який дає салату неповторний аромат. Із грибів для цього салату підійдуть, як печериці, так і білі гриби. Салат із шинкою і грибами - це прекрасна прикраса святкового столу, адже він не тільки смачний, але й оригінально виглядає. Його верхній шар присипається жовтками і прикрашається квітами з цілих чіпсів. Звідси його ще часто називають «Орхідея». Після завершення приготування цей салат краще поставити на деякий час в холодильник, щоб всі шари просочилися, і салат став соковитим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Чіпси Wiejskie Ziemniaczki картопляні буженина з травами 130г
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2,5 шт.
Морква по-корейськи
100 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку з грибами нарізати дрібною соломкою, 2 яйця відварити і натерти на тертці, моркву подрібнити.
02
На велику тарілку викласти спочатку моркву, на неї гриби, більшу частину чіпсів розім'яти в крихту, зверху на них викласти шинку, сир і в самий верх викласти шар яєць.
03
Кожен шар необхідно змащувати майонезом, в тому числі і самий верхній. Прикрасити салат зверху чіпсами і натертим яєчним жовтком, сформувавши квіти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів