Солодкий рулет з джемом - Image

Солодкий рулет з джемом

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

До Вас прийшли неждані гості? Здивуйте всіх і приготуйте солодкий рулет з джемом. Він неодмінно стане Вашими улюбленими домашніми ласощами. Випікати корж для майбутнього рулету необхідно до світло-коричневого кольору. Бісквіт повинен бути пружним і пористим. Важливо не перетримати його в духовці, інакше він буде ламатися при скручуванні. Після чого рекомендується його викласти і накрити вологим рушником. Порада: щоб рулет був більш соковитим, змастіть корж сметаною, а потім джемом. Для краси можна полити його зверху розтопленим шоколадом і посипати цукровою пудрою.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Сода харчова 500г

0,5 ч. л.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Молоко згущене варене

200 мл.

Джем Верес абрикосовий 370г

за смаком

Пудра цукрова Auchan 200г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці згущене молоко і яйця. Збити міксером. Додати соду в миску, гашену оцтом і дрібку солі. Додати в миску борошно, збити ще раз.

02

Змастити харчовий папір маслом з двох сторін, застелити ним деко для випікання.

03

Викласти тісто на деко. Випікати в духовці на маленькому вогні до готовності.

04

Викласти корж з деко, перекласти на стіл, дати трохи охолонути, змастити джемом, обережно загорнути тісто в рулет. Коли рулет охолоне, при подачі посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв