Сирний пиріг «Чотири сири» - Image

Сирний пиріг «Чотири сири»

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо Ви - любитель сиру і радієте його наявності в будь-яких стравах, цей рецепт - для Вас. Більш того, в якості інгредієнтів в цьому рецепті 4 (Ви не помилилися: чотири!) види сиру. Сирна начинка запропонованого пирога - це просто свято для Ваших смакових відчуттів. Сир "Грана Падано" відноситься до сирів твердих сортів, у нього пікантно-солонуватий смак з ненав'язливими горіховими нотками. Рікота - ніжний м'який сир, що нагадує кисломолочний сир. Камамбер - король французьких сирів, м'який з ніжним, злегка грибним смаком. Горгонзола - сир із впізнаваною блакитною цвіллю, островатий на смак. Можна для початку приготувати пиріг зі своїм улюбленим сиром, а надалі імпровізуйте, змішуючи для начинки різні види сиру.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

8,5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

3,5 ст. л.

Вода негазована Аквуля 2л

3,5 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Сир Cepparo Грана Падано

2 ст. л.

Сир Sterilgarda Рікота 250г

2,5 ст. л.

Сир Cantorel Камамбер Жеан 60%

2,5 ст. л.

Сир горгонзола солодка Igor Blu 48%

50 г.

Вершки Auchan 30% 200мл

7 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці борошно, воду, розм'якшене вершкове масло, 1 яєчний жовток і 1 ч. л. солі. Замісити тісто. Зробити з тіста кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на 30 хвилин.

02

М'які сири нарізати невеликими кубиками і роздавити виделкою, решту натерти на тертці, змішати все в мисці. Перемішати.

03

Збити вершки, додати 3 яйця і 1 яєчний жовток, повторно збити суміш. Суміш повинна бути консистенції рідкої сметани.

04

Змастити форму для випікання маслом, тісто дістати з холодильника, розділити його на дві частини, одну частину розкачати і викласти у форму, зверху викласти сирну масу, накрити зверху другою розкатаною частиною тіста.

05

Поставити форму з пирогом в духовку на 40 хвилин, випікати на другій полиці знизу при температурі 180ºС. Пиріг подається теплим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв