
Лосось, глазурований у соєвому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
1 кг.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Для глазурі змішати цукор, оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік і біле вино.
02
Порізати філе лосося на 4 рівні частини, укласти в один шар у форму для запікання, залити глазур'ю.
03
Духовку розігріти до 200°C. Випікати рибу 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів