
Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі
Салат із сьомгою можна віднести до делікатесних страв. Він легкий, барвистий і дуже смачний. Підходить як для буднів, так і для свят. Всі компоненти гармонійно поєднуються в ньому. Дуже важливо в цьому салаті вибрати смачну сьомгу. Замість сьомги можна використовувати будь-яку солону червону рибу: форель, горбушу, кету. У будь-якому випадку, червона риба в цьому салаті розкриє весь свій гастрономічний потенціал. Відносно яєць: в салат можна класти як перепелині, так і курячі яйця, посилаючись на свій власний смак. Але при цьому варто пам'ятати, що перепелині яйця значно корисніше для нашого організму.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Айсберг
200 г.
Сьомга шматок
100 г.
Яйця перепелині Auchan 20шт
8 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
16 шт.
Петрушка 70г
15 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст.л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
за смаком
Етапи приготування
01
Салат промити, викласти на паперовий рушник, просушити.
02
Яйця відварити в киплячій воді протягом 3-4 хвилин, потім відразу ж опустити в холодну воду, яйця повинні повністю охолонути. Після, очистити яйця і розрізати кожне на дві частини.
03
Помідори промити, розрізати кожен помідор на чотири частини, присипати помідори сіллю.
04
Петрушку промити під холодною водою, просушити на паперовому рушнику.
05
Змішати в блендері лимонний сік, оливкову олію і петрушку, подрібнити до однорідної маси, після посолити і поперчити за смаком.
06
На тарілку викласти гірку порваного руками салату, викласти зверху на нього нарізану на шматочки рибу, додати помідори і яйця, викласти підсмажені на оливковій олії грінки, заправити соусом з блендера.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів