
Салат "Великоднє яйце"
Салат "Великоднє яйце" - смачний і ефектний салат у вигляді пасхального яйця, якийтількидоповнить атмосферу світлого свята Великодня, а головне, вінсмачний і дужепоживний. Цим салатом можнадуже ситно пообідати. Сам салат може бути за складом практично будь-яким, головне - цейогооригінальнеоформлення. Салат викладається шарами, тому кращеготуватийого з вечора, щобвінпросочився, а виставлятийого на святковийстілпотрібнобезпосередньо перед приходом гостей. Прикрашають салат «Великодній» зернами граната у вигляді пасхального напису ХВ - Христос Воскрес, з чорносливувикладаютьхрестик. Гілочки петрушки укладають з боків салату.
Інгредієнти
Копчене м'ясо
100 г.
Філе індички
150 г.
Перець болгарський
1 шт.
Горіхи волоські
50 г.
Ананаси консервовані
125 г.
Родзинки
1 ст. л.
Майонез
за смаком
Сіль
за смаком
Яйце куряче
1 шт.
Етапи приготування
01
Ананас нарізати невеликими шматочками. Родзинки залити на 2 хвилини окропом.
02
Філе індички відварити в підсоленій воді до готовності. Після чого остудити, нарізати середніми шматочками.
03
Перець очистити від насіння, подрібнити. Копчене м'ясо нарізати шматочками.
04
Змішати в мисці м'ясо індички, копчене м'ясо, перець, ананас, родзинки. Додати майонез, перемішати.
05
Відварити яйце, остудити, окремо натерти білок і жовток.
06
Викласти салат в салатницю, зверху посипати тертим білком, змастити майонезом, зверху натерти жовток.
07
Прикрасити салат. Викласти ягодами літери чи візерунки, можна для цього використовувати буряк.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів