
Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Дуже смачний, легкий і ситний салат з м'яса кальмара, шинки, грибів і цибулі. Характеризується відмінними смаковими та поживними якостями, швидкістю приготування і доступністю продуктів. Мариновані печериці надають страві невелику кислоту, підкреслюючи смак всіх інгредієнтів. М'ясо кальмара - дієтичний продукт, який містить корисні жирні кислоти і білок, легко засвоювані організмом. Таурин, що знаходиться в кальмарі, зменшує ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Йод корисний для щитовидної залози, а селен і вітамін Е виводять з організму важкі метали.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.
03
Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.
04
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів