
Салат зі свининою і яблуками
Рецепт приготування цієї прекрасної закуски дуже простий, тому приготувати салат не складе особливих труднощів. Для такого салату краще використовувати яблука солодких сортів. Заправка може бути різноманітною: майонез, сметана, оливкова олія зі спеціями. Для приготування м'ясного салату в рецепті використовується свіжа свинина, але також підійде м'ясо індички або курки. Доповнити салат можна грибами, горіхами, чорносливом. Цей по-справжньому вишуканий рецепт салату зі свининою підійде для званої вечері, його обов'язково оцінять навіть самі спокусливі гурмани.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
70 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
80 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
70 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Огірки солені
70 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г
Хрін Novus білий 200г
10 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука, свинину, перець і сир нарізати соломкою.
02
Смажити м'ясо 30 хвилин на соняшниковій олії.
03
Огірки нарізати уздовж на тонкі смужки. З них сформувати коло, в який викласти, заправлений майонезом і хріном, салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів