
Салат "Ситий пан"
Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Базилік у горщику
1 пучок
Сіль Єгипет
10 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3 шт.
Гриби намеко Novus мариновані 530г
50 г.
Вирізка свиняча
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
02
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
03
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
04
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
05
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
06
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів