
Салат-коктейль "Мозаїка"
Ви хочете приготувати простий у приготуванні, але водночас вишуканий, літній салат? Тоді Вашій увазі пропонується рецепт салату-коктейлю «Мозаїка». Всі використовувані інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Яблуко і апельсин додадуть йому особливу кислинку, а в поєднанні з креветкою, кукурудзою і перцем утворюють неповторний смак і відчуття легкості. Салат заправляється майонезом, але при бажанні його також можна заправити оливковою або рослинною олією. Побалуйте своїх рідних чимось незвичайним. До того ж це займе не так багато часу.
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Яблуко
1 шт.
Креветки варені
100 г.
Кукурудза консервована
100 г.
Перець солодкий
1 шт.
Майонез
100 г.
Петрушка
4 гілочки
Етапи приготування
01
Яблуко помити й очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.
02
Перець очистити від насіння і плодоніжки, промити й нарізати тонкими кільцями.
03
З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки і очистити від плівок.
04
Всі нарізані інгредієнти і кукурудзу укласти в келих або креманку, зверху покласти креветки. Полити майонезом і прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів