Рис по-індійськи - Image

Рис по-індійськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Рис басматі

1 ст.

Куркума

1/4 ч.л.

Рослинна олія

50 г.

Вода

2 ст.

Перець чорний горошком

5-9 шт.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Рис перебрати і промити під холодною водою 3-4 рази.

02

У жаровні розігріти масло, всипати куркуму, сіль і перець. Через 1-2 хвилини висипати рис і все добре перемішати, щоб кожна рисинки "скупалася" в олії.

03

Після влити воду, зменшити вогонь і накрити кришкою. Через 10-15 хвилин індійський рис буде готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Рис по-індійськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua