
Житні рулетики з сьомгою
Традиційно закусочні рулетики з слабосоленої сьомги готують з використанням лаваша. У цьому рецепті начинку зі скибочок сьомги пропонується загорнути в приготовлені з житнього борошна коржі, змащені сиром фета. Треба відзначити, що житнє борошно - джерело вітамінів і мінералів, і саме це борошно було основою харчового раціону наших предків. У цьому рецепті замість житнього борошна можна використовувати пшеничне. Або ще один варіант - використовувати ці два види борошна в рівних пропорціях. І ще кілька порад. Не розкачуйте тісто дуже тонко. При смаженні житніх коржів на сковорідці важливо їх не пересушити. Готові рулетики можна закріпити зубочистками і прикрасити зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно житнє Хуторок 900г
260 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сьомга шматок
400 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Трави прованські Carmencita 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, сіль, перець і прованські трави. Поступово додавати в борошняну суміш воду, при цьому постійно перемішуючи. Замісити тісто, скрутити в кулю, накрити зверху серветкою, залишити на 20 хвилин.
02
Рибу нарізати тонкими скибочками.
03
Відрізати від тіста невеликий шматок, розкачати його в коло, обсмажити на сухій сковороді з обох сторін.
04
Готові коржі з тіста змастити сиром, викласти зверху шматочки риби, скрутити в рулет, нарізати. Готові рулети скріпити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів