Овочі по-керальски - Image

Овочі по-керальски

Кількість порцій: 5Час приготування: 55 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кухня Керали (індійська кухня) відображає культурне життя і традиції місцевих жителів, які населяють цей штат. Складена з вегетаріанських і невегетаріанское страв, керальская кухня змінюється від регіону до регіону. Основними інгредієнтами є кокос, тропічні фрукти, овочі, дав (бобові), різні крупи і морепродукти. Овочі по-керальскі - рецепт одного з безлічі вегетаріанських страв Керали. Всілякі трави та спеції, такі як листя каррі, кінза, м'ята, кардамон, гвоздика, кориця, чилі і імбир додають неповторний аромат керальскій їжі. Приготувати овочі по-керальскі можна і в мультиварці. Подають страву, прикрасивши гілочками петрушки.

Продукти для рецепту

Баклажани гриль
289.00

Баклажани гриль

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажани гриль

1 шт.

Цукіні

200 г.

Картопля фасована

450 г.

Стручкова квасоля з грибами вагова

100 г.

Помідори рожеві фасовка

450 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

1 пучек

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

200 мл.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Часник

2 зубчики

Коріандр Еко мелений 20г

2 ст. л.

Куркума Еко 20г

2 ч. л.

Перець чилі червоний

2 ч. л.

Петрушка 70г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.

02

Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.

03

Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.

04

Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.

05

Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв