
Овочі по-керальски
Кухня Керали (індійська кухня) відображає культурне життя і традиції місцевих жителів, які населяють цей штат. Складена з вегетаріанських і невегетаріанское страв, керальская кухня змінюється від регіону до регіону. Основними інгредієнтами є кокос, тропічні фрукти, овочі, дав (бобові), різні крупи і морепродукти. Овочі по-керальскі - рецепт одного з безлічі вегетаріанських страв Керали. Всілякі трави та спеції, такі як листя каррі, кінза, м'ята, кардамон, гвоздика, кориця, чилі і імбир додають неповторний аромат керальскій їжі. Приготувати овочі по-керальскі можна і в мультиварці. Подають страву, прикрасивши гілочками петрушки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
1 шт.
Цукіні
200 г.
Картопля фасована
450 г.
Стручкова квасоля з грибами вагова
100 г.
Помідори рожеві фасовка
450 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучек
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
200 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Часник
2 зубчики
Коріандр Еко мелений 20г
2 ст. л.
Куркума Еко 20г
2 ч. л.
Перець чилі червоний
2 ч. л.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У добре розігріту олію покласти подрібнений часник і дрібно нарізану зелену цибулю. Додати коріандр, куркуму, порошок чилі.
02
Обсмажити спеції, помішуючи, протягом 2 хвилин.
03
Картоплю і баклажани нарізати кубиком 2,5 см., цукіні і помідори - кружечками, стручкову квасолю - шматочками 2,5 см. в діаметрі.
04
Додати помідори, влити бульйон, посолити за смаком. Додати овочі, які залишились, і бульйон. Посолити.
05
Ретельно перемішати, закрити кришку і тушкувати 40 хвилин. Готувати, періодично перемішуючи. Додати петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів