
Горіхово-овочеві кульки
Горіхово-овочеві кульки - дуже смачна і оригінальна закуска. Рецепт приготування цієї закуски дуже простий і займає за часом всього 15-20 хвилин. Горіхи для кульок можна брати різних видів: волоські, арахіс, кешью, фундук. Зовні кульки виходять приголомшливо апетитними і красивими, вони прикрасять будь-який святковий стіл. Але горіхово-овочеві кульки - це не тільки смачне і гарне, але і корисне сироїдне блюдо, адже овочі і горіхи, що входять до складу закуски, не піддаються тепловій або термічній обробці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стебло селери
1 шт.
Цибуля порей
6 ст. л.
Мигдаль
200 г.
Морква
2 шт.
Волоський горіх
150 г.
Сіль морська Carmencita крупна 80г
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ч. л.
Шавлія в горщику
за смаком
Спеція Кумін мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи замочити у воді на 1 годину, після чого злити воду, обсушити горіхи на паперовому рушнику.
02
Моркву і цибулю очистити, перекласти в чашу блендера, додати селеру, подрібнити. Додати в блендер горіхи, сіль, кмин, шавлію, соєвий соус, ще раз подрібнити до однорідної маси.
03
Зліпити з маси в блендері кульки, кожен раз змочуючи руки в мисці із водою. Покласти кульки на сушку на 1 годину при температурі 60ºС. Кульки повинні бути сухі зовні і м'які всередині. При необхідності зменшити температуру. Подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів