
Омлет по-віденськи
Ніхто не буде сперечатися, що яйця універсальний і дуже корисний продукт. Яйця додають в дуже велику кількість страв, які без цього інгредієнта будуть неповними, а то і зовсім несмачними. Яйця багаті на вітаміни, без яких наш організм не може обійтися. Наприклад вони сприяють зміцненню кісткової тканини, саме через присутність у своєму складі вітаміну D, який допомагає в засвоєнні кальцію, який в свою чергу дуже необхідний організму для формування міцного і здорового скелета. Також яйця корисні для м'язів, тому що містять білок, який бере участь у побудові м'язової тканини, він є навіть більш ефективним, ніж білок молочних продуктів або яловичини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Eurogroup 10шт
7 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 стакан
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Помідори викласти на деко і запекти, потім протерти через сито або, очистивши від шкірки, довести до стану пюре.
02
В томатне пюре додати сирі яйця, борошно, молоко, поперчити і посолити, перемішати все до однорідності.
03
Вилити суміш на сковорідку з розтопленим вершковим маслом і готувати омлет з двох сторін. Перед подачею скласти омлет навпіл і посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів