Німецький пиріг із копченим лососем - Image

Німецький пиріг із копченим лососем

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Німецька кухня об'єднує різні стилі кулінарного мистецтва, які поширені в Німеччині. Великою кількістю оригінальних страв у місцевій кухні відрізняються південні райони Баварії та Швабії. Національні продукти Німеччині - це різні ковбаски, капуста в будь-якому вигляді, горох, бобові, шпинат. Традиційні страви німецької кухні - це страви з риби, овочів, м'яса, а також апетитна ситна випічка. Сьогодні ми і представляємо вам один такий рецепт прекрасного німецького пирога з копченим лососем. Пиріг недовго готується і підійде в якості ситного сніданку. Пиріг добре поєднується з солодким ранковим чаєм або кавою.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

1 ст.

Масло вершкове

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Цибуля зелена

3 пучки

Лосось копчений

150 г.

Сметана

2 ст.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Масло подрібнити ножем, змішати з борошном, посолити, додати 1 яйце. Замісити тісто, на 15 хвилин поставити тісто в холодильник.

02

Подрібнити зелену цибулю, обсмажити в сковорідці з вершковим маслом, додати сіль і перець за смаком, остудити.

03

Лосось нарізати скибочками, перемішати з цибулею. Три яйця змішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком.

04

Тісто розкачати в лист. Змастити форму для випічки маслом, викласти тісто, зробивши бортики. На тісто викласти лосось із цибулею, залити яєчною сумішшю. Випікати 6 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв