Медово-коричне масло - Image

Медово-коричне масло

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вершкове масло відноситься до числа найуживаніших продуктів. Його часто використовують для приготування бутербродів. Щоб урізноманітнити смак бутербродів, в масло можна додати інші продукти. Так можна легко зробити оселедцеве, часникове масло, масло з бринзою, сиром, гірчицею, лососем, зеленню. Продукти, що додаються до масла, можна натерти на тертці, порубати або протерти через сито і змішати з розтертим маслом. Рекомендується збити суміш до отримання однорідної маси. У медово-коричного масла, пропонованого в даному рецепті, смак меду і аромат кориці. Мед має високі поживні, лікувально-профілактичні і бактерицидні властивості, тому медово-коричне масло корисне для здоров'я.

Інгредієнти

Вершкове масло

120 г.

Цукрова пудра

120 г.

Мед

120 г.

Кориця

1 ч. л.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Збити вершкове масло у великій мисці міксером 1-2 хвилини. Додати цукрову пудру, мед, корицю, ванільний цукор і сіль.

02

Збити до однорідної кремової маси.

03

Прибрати масло в холодильник. Діставати масло з холодильника за кілька хвилин до подачі на стіл, щоб трохи розм'якшилося.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Медово-коричне масло – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua