Середземноморський сендвіч - Image

Середземноморський сендвіч

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Складно сказати, чому такий сендвіч отримав назву саме середземноморський. Ми можемо тільки здогадуватися. Швидше за все, це через те, що він такий легкі і свіжий (завдяки свіжим овочам), а також через те, що тут використовують оливки - адже саме з ними асоціюється Середземноморське узбережжя. Рецепт цього сендвіча буде доречний тоді, коли ви вирішили влаштувати невеличке свято, але акцент робився не на їжі. Тоді можна зробити такі ось легкі закуски (які в той же час і ситні), зробити прохолодні напої і насолоджуватися вечором в колі друзів. При бажанні, можна деякі інгредієнти замінити або додати щось нове своє.

Продукти для рецепту

Кабачок Цукіні
19.90 - 93.30

Кабачок Цукіні

за 1 кг

Інгредієнти

Кабачок Цукіні

1 шт.

Печериці Перша Хвиля нарізані 250г

4 шт.

Баклажани фасовані

1 шт.

Сир моцарелла Український 45% 200г

125 г.

Оливки Losada Гордаль

4 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

45 г.

Йогурт Фанні 2,2% 750г

15 г.

Чебрець Metro Chef подрібнений 60г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Помідор

1 шт.

Етапи приготування

01

Помідор, цукіні, баклажан та гриби нарізати кружечками та полити двома столовими ложками оливкової олії. Можна додати трохи чебрецю та залишити маринуватися хвилин 10-15. Обсмажити все на грилі чи на дуже гарячій сковорідці. Дати охолонути та поставити в холодильник на півгодини.

02

Моцареллу нарізати товстими шматками, оливки - маленькими шматочками. Змішати майонез із йогуртом, посолити, поперчити. Булочку з розмарином (чи будь-яку іншу довгу булочку - це справа смаку) розрізати вздовж пополам та обсмажити на оливковцій олії, щоб вона стала хрусткою.

03

Змастити соусом із майонезу внутрішні сторони половинок булочки. На одну половинку викласти баклажан, цукіні, помідор, гриби, оливки та моцареллу, накрити другою половинку, притиснути та проколоти чотирма шпажками. Перед подачею розрізати на чотири частини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв