
Маринад для свинини
Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.
Інгредієнти
Оцет натуральний фруктовий
1 ст.
Вода
1 ст.
Цибуля
3 шт.
Сiль
1 ч. л.
Цукор
0,5 ч. л.
Лавровий лист
1 шт.
Перець мелений
0,5 ч. л.
Перець горошком
10 шт.
Етапи приготування
01
Лук почистити і нашаткувати півкільцями.
02
Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.
03
Потім додати перець і лавровий лист.
04
Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів