
Скумбрія в мікрохвильовій печі
Цей рецепт настільки простий, що готувати скумбрію в такому вигляді можуть усі, навіть ті, хто не має ніякого відношення до кулінарії. Якщо до вас завітали гості, якщо ви прийшли додому дуже втомлені й голодні, та й просто, якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування вечері, тоді цей рецепт для вас. Готова смачна соковита риба за 12 хвилин - що може бути краще? Цибуля надає їй особливий смак, а приправи роблять рибу ще більш ароматною і неповторною. До того ж, риба - це джерело фосфору та багатьох інших корисних речовин, якими слід запасати організм. Зробіть будь-який, навіть найпростіший гарнір - і сімейна вечеря готова!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія свіжоморожена
200 г.
Цибуля
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Прованські трави Auchan 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Скумбрію помити холодною водою. Не розморожуючи, розрізати на три шматки. Цибулю нарізати півкільцями. Половину цибулі покласти в посуд для мікрохвильової печі, зверху викласти рибу. Також покласти цибулю, що залишилася. Злегка посолити, поперчити, посипати прованськими травами.
02
Накрити кришкою. Готувати 6 хвилин при максимальній потужності. Потім обережно перемішати. І готувати ще 6 хвилин при максимальній потужності. Так, після 12 хвилин - риба готова. Навіть злегка підрум'янилася.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів