Курячі рулетики в беконі - Image

Курячі рулетики в беконі

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курячі рулетики в беконі - швидка в приготуванні, ситна, апетитна і дуже смачна страва. При запіканні куряча начинка просочується запаморочливим ароматом бекону, який в свою чергу покривається хрусткою скоринкою. Завдяки цьому всередині рулетики залишаються дуже ніжними, м'якими і соковитими. Страву можна подавати разом з гарніром, а можна представити у вигляді закуски і подати до нього соус. Рулетики з курки виглядають дуже гарно, тому ідеально підійдуть і для святкового столу.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

300 г.

Бекон Auchan Баварський сирокопчений 150г

100 г.

Булочка Кайзер

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 мл.

Чорнослив Almond без кісточки 75г

100 г.

Ядра волоських горіхів Bakalland 200г

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Булочку замочити в молоці, філе пропустити через м'ясорубку.

02

Змішати фарш із розмокшою булочкою. Посолити, поперчити, добре перемішати.

03

Приготувати начинку для рулетиків: змішати подрібнені в блендері горіхи і дрібно нарізаний чорнослив.

04

У середину сформованих із фаршу коржиків покласти трохи начинки, зліпити котлетки і обернути їх смужками бекону.

05

Викласти рулетики у форму для запікання. Запікати в духовці при температурі 180°С 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв