Куряча печінка в медовій глазурі - Image

Куряча печінка в медовій глазурі

Кількість порцій: 12Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.

Продукти для рецепту

Печінка куряча розморожена
115.40

Печінка куряча розморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка куряча розморожена

1 кг.

Мед Літній Мед 750г

150 мл.

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

1 ст. л.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

4 шт.

Орегано Auchan 20г

1 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.

02

У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.

03

Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв