
Куряча печінка в медовій глазурі
Здавалося б, непоєднувані (але лише на перший погляд!) продукти: куряча печінка і мед в цьому рецепті поєднуються досить гармонійно. А наявність серед інгредієнтів запропонованої страви ще й яблук підсилює цю гармонію, перетворюючи "Курячу печінку в медовій глазурі" в страву, яка надовго увійде в раціон Вашої родини. І при всьому при цьому, всі три перерахованих продукти дуже корисні для здоров'я. Приготування страви не займе багато часу, що теж важливо для господині. І порада: для цього рецепта краще використовувати яблука кислих сортів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
1 кг.
Мед Літній Мед 750г
150 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст. л.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку посолити і поперчити, обсмажити на оливковій олії до готовності. Викласти в ємність.
02
У сковороду, де смажилася печінка, додати мед, цукор, яблука очищені і нарізані кубиками, орегано. Кип'ятити 5 хвилин на великому вогні.
03
Повернути печінку на сковороду ще на 5 хвилин, безперервно помішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів