Крамік - Image

Крамік

Кількість порцій: 8Час приготування: 55 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

"Крамік" (cramique) - дослівно перекладається як "здобний хліб з родзинками". Головне в приготуванні цього хліба (і, напевно, єдине) - це правильно замісити тісто. Так як воно дріжджове, то потрібно поставитися до роботи досить серйозно. Щоб тісто добре піднялося, і в підсумку вийшов смачний повітряний хліб. Крім того, сам процес приготування займає не так багато часу, так що завжди мати в домі свіжий, зроблений своїми руками, хліб - це і приємно, і сподобається всій вашій родині. Тим більше, що зверху ще можна посипати його кунжутом за бажанням або ж чимось ще. Також можна разом із родзинками в тісто додати горішки для смаку. До слова, експериментуйте, як хочете.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

450 г.

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г

20 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Родзинки

250 г.

Етапи приготування

01

З борошна, дріжджів і теплого молока замісити тісто, залишити підніматися в теплому місці.

02

Додати 1 яйце і 2 жовтки, сіль, цукор, масло, родзинки (попередньо замочені в теплій воді). Добре замішати і залишити на 1 годину.

03

Після того, як тісто збільшиться в об'ємі, викласти у змащену форму і поставити в гарячу духовку на 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв