
Корейка по-німецьки
Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.
Інгредієнти
Корейка свиняча
520 г.
Жир свинячий
30 г.
Цибуля ріпчаста
30 г.
Борошно пшеничне
20 г.
Сметана
80 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Молоко
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.
02
Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.
03
Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів