
Морква по-корейськи
Любите гостреньке? - Тоді приготуйте моркву по-корейськи. Ви скажете, що її можна вже й готову купити в магазині. Можна, однак своє завжди залишається своїм. Домашні страви набагато дешевші, смачніші, а також ви можете самі регулювати гостроту за вашим смаком. Також ви можете зробити моркву, як кажуть, із запасом і їсти її ще довгий час. Морква по-корейськи дуже корисна завдяки своїм вітамінам. А також служить відмінною закускою для застілля або просто обіду. Якщо ж ви не дуже великий любитель кулінарії, ця страва точно стане вашою улюбленою, адже готувати її простіше простого. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2-3 зубчики
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
60 мл.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1.5-2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
1/4 ч. л.
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
щіпка
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву помити, почистити і нарізати тонкою соломкою (або натерти на тертці для корейської моркви).
02
Часник очистити і дрібно порубати або пропустити через часниковий прес.
03
Моркву посипати коріандром, червоним і чорним меленим перцем (замість цих спецій можна взяти суміш спецій для корейської моркви), сіллю, цукром, додати часник.
04
Цибулину почистити і дрібно нарізати. На сковороді добре розігріти олію, викласти цибулю і смажити, поки вона не стане золотисто-коричневою.
05
Цибулю видалити з сковороди за допомогою спеціальної ложки з отворами (олія повинна залишитися в сковороді) і викинути. Гарячою олією полити моркву з часником і спеціями, добре перемішати.
06
Додати в моркву оцет і перемішати, добре охолодити в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів