Копчений лосось у вершковому кремі - Image

Копчений лосось у вершковому кремі

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.

Інгредієнти

Домашній сир

3,5 ст. л.

Сир маскарпоне

2 ст. л.

Вершки 48%

1,5 ст. л.

Сіль

за смаком

Сік лайма

за смаком

Перець кайєнський

за смаком

Лосось копчений

100 г.

Цибуля зелена

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.

02

Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.

03

Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.

04

Поставити суміш у холодильник на 3 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв