
Клопсіки з телятини в соусі
Телятина - нежирне і ніжне м'ясо. У цього виду м'яса вишуканий і ніжний молочний смак. Крім того, телятина - низькокалорійне дієтичне м'ясо. Воно багате холіном, вітамінами групи В: В3, В6 і мінеральними речовинами: фосфором, залізом, сіркою, міддю, цинком, кобальтом. Із телятини можна приготувати велику кількість дуже поживних, смачних і корисних страв. Приготуйте із телятини клопсіки в соусі - страву польської кухні. Нескладна в приготуванні і смачна, ця страва внесе різноманітність у раціон Вашої родини.
Інгредієнти
Телятина
400 г.
Петрушка
10 г.
Яйце куряче
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Борошно пшеничне
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Телятину прокрутити через м'ясорубку двічі. Додати до фаршу яйце, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
02
Сформувати кульки. Поставити каструлю з водою на вогонь, довести до кипіння, покласти у воду кульки із фаршу, вода повинна лише трохи покривати кульки, варити 15-20 хвилин на невеликому вогні.
03
Клопсіки вийняти, а на основі бульйону від них можна приготувати соус.
04
Викласти клопсіки на тарілку, полити соусом, посипати зеленню. Подавати зі свіжими овочами, рисом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів