Короп у пиві - Image

Короп у пиві

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Короп - доступний продукт: купити його дуже легко і коштує він порівняно недорого. Ця риба дуже широко використовується в кулінарії. У неї смачне, соковите, злегка жирнувате м'ясо, але невеликий кулінарний недолік коропа - наявність дрібних кісток. Якщо зробити часті поперечні розрізи уздовж всієї риби: від голови до хвоста, можна частково подрібнити дрібні кістки коропа. Страви із коропа в кожній країні готують у відповідності зі своїми кулінарними традиціями. Короп у пиві - один із варіантів приготування цієї риби. Краще використовувати світле пиво, яке додасть страві незвичайний смак. У темного пива більш насичений смак, який здатний заглушити смакові нотки інших інгредієнтів.

Продукти для рецепту

Короп тушка
279.00 - 354.00

Короп тушка

за 1 кг

Інгредієнти

Короп тушка

1 кг.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

40 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

20 г.

Пряники Rioba Ведмедики заварні 800г

40 г.

Пиво Meteor Blanche 0,33л

80 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Гвоздика Auchan 10г

5 г.

Етапи приготування

01

Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.

02

Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.

03

Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.

04

Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв