Індійський салат з бананами і томатами - Image

Індійський салат з бананами і томатами

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Національна індійська кухня дуже різноманітна, як і її культура, кліматичні умови і географія в цілому. Більшість південних індійців слідують суворим вегетаріанським законам, тому основа їхньої їжі - фрукти, овочі та крупи. Досить широко представлені в індійській кухні салати. Вони відрізняються достатньо цікавою смакової грою абсолютно не поєднуваних інгредієнтів. Одним з таких незвичайних і екзотичних салатів є індійський салат з бананами і томатами. Крім головних інгредієнтів у нього додаються спеції: коріандр, кумін, гарам масала, цукрова пудра і сіль. Салат можна подавати на стіл як вегетаріанську вечерю або в якості закуски або гарніру до основної страви.

Інгредієнти

Помідори

2 шт.

Банани

2 шт.

Сік лимонний

0,5 ст. л.

Коріандр (листя)

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Кумин мелений

0,5 ч. л.

Суміш індійських спецій

5 г.

Пудра цукрова

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Банани очистити від шкірки. Помідори і банани нарізати маленькими кубиками.

02

Змішати нарізані банани і помідори в мисці, скропити лимонним соком.

03

Додати у миску до салату всі спеції і цукрову пудру, перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв