Холодний лимонний суп - Image

Холодний лимонний суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Холодний лимонний суп. Порятунок в спекотне літо. Насправді це – дуже смачний десерт, легкий і освіжаючий. У міру солодкуватий, з легкою кислинкою. Дуже ароматний і повітряний супчик кремоподібної консистенції. І готується дуже просто з мінімуму інгредієнтів. У каструлю з манною крупою, що вариться, можете додати терту цедру лимона, який залишиться після видавлювання з нього соку. Ласунам пропонується додати більшу кількість цукру. Прикрасити страву можете збитими з цукровою пудрою жирними вершками і гілочкою м'яти. Лимонну цедру, що залишилася, насипте поверх вершків. Ось такий незвичайний десерт зі звичайної манної каші.

Продукти для рецепту

Скатертина Прованс Лимони 120х136см
450.00

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

Інгредієнти

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Крупа манна Терра марка М 800г

2 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати цукор, яєчний жовток, сік половини лимона. Збити міксером суміш до піни.

02

Налити в невелику каструлю 2 ст. води, поставити на вогонь, посолити, довести до кипіння. Додати в воду манну крупу, варити до повної готовності. Прибрати з вогню, дати час охолонути манній крупі, після чого обережно влити яєчну суміш, постійно помішуючи.

03

Поставити суп в холодильник на 2 години, при подачі розлити в тарілки, прикрасити шматочком лимона.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв