Грудинки курячі з печерицями по-французьки - Image

Грудинки курячі з печерицями по-французьки

Кількість порцій: 3Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Використовуючи в приготуванні такі основні інгредієнти, як куряча грудка і печериці, можна отримати надзвичайно смачні другі страви або салати. Куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами. Самою чудовою частиною курки є грудка - вона дуже корисна і смачна, що робить її ідеальним інгредієнтом для дієтичних страв. Для приготування вибираємо курячі грудки середнього розміру. Грудку ріжемо порційними шматочками поперек волокон. Запечену курячу грудку з печерицями подаємо з гарніром з картопляного пюре або відвареного рису. Грудки курячі з печерицями по-французьки - блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.

Продукти для рецепту

Грудинка куряча
219.50

Грудинка куряча

за 1 кг

Інгредієнти

Грудинка куряча

3 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

100 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

50 г.

Сметана ХМЗ 20%

50 г.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Курячі грудки відбити, викласти на сковороду, посолити за смаком.

02

Гриби дрібно нарізати, обсмажувати протягом 5-7 хвилин.

03

Приготовлені гриби викласти зверху на м'ясо. Зверху посипати сиром, який заздалегідь необхідно натерти.

04

Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв