Яловичина в пиві з червоним перцем - Image

Яловичина в пиві з червоним перцем

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

1 кг.

Соус соєвий Kaiseki 1л

1 ст. л.

Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л

0,5 литра

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст. л.

Паприка різана червона

1 ч. л.

Морква

4 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1,5 ч. л.

Сіль Єгипет

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.

02

Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.

03

М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.

04

Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв