
Яловичина в пиві з червоним перцем
Яловичина в пиві з червоним перцем виходить ніжною, м'якою, соковитою з ледь уловимим присмаком солоду і хмелю. Запах пива за час приготування приглушується, змішується з ароматами м'яса, паприки, соєвого соусу і томатної пасти. Виходить досить смачна і навариста підлива. У даному рецепті пропонується в процесі приготування м'яса використовувати світле пиво. Якщо вибрати темне пиво - присмак вийде більш насиченим. Вибір за Вами. Приготування цієї страви займе у Вас чимало часу, але результат справдить Ваші сподівання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
1 кг.
Соус соєвий Kaiseki 1л
1 ст. л.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
0,5 литра
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Морква
4 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нарізати яловичину невеликими шматочками, обсмажити на оливковій олії, додавши трохи вершкового масла.
02
Окремо підсмажити дрібно нарізані цибулю і часник. Додати 400 мл. гарячої кип'яченої води і пиво.
03
М'ясо покласти в соус. Додати сіль і цукор, паприку, соєвий соус і томатну пасту. Тушкувати 1,5 години.
04
Очистити і порізати моркву і картоплю. Тушкувати в соусі з яловичиною 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів