Камбала під овочами - Image

Камбала під овочами

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Камбала - це морська риба, дуже популярна у всіх куточках нашої планети, тому і рецептів приготування цієї риби безліч і вони різні за ступенем складності. Даний рецепт досить простий, страва готується швидко. Риба виходить соковитою і ніжною, а овочі тільки доповнюють смак. Однією з головних переваг камбали є відсутність великої кількості кісток, тому її дуже зручно готувати цілком. Але можна також використовувати тільки філе або нарізати рибу шматочками. Камбала прекрасно підходить для дієтичного харчування, її м'ясо містить багато вітамінів і амінокислот, які сприяють зниженню в крові вмісту холестерину.

Продукти для рецепту

Камбала свіжоморожена
195.50 - 260.80

Камбала свіжоморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Камбала свіжоморожена

800 г.

Перець Болгарський

150 г.

Баклажани фасовані

250 г.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Цибуля

150 г.

Часник

2 зубчика

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Борошно 7 1кг

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно покришити цибулю.

02

Баклажани нарізати кубиками.

03

Очищений від насіння перець також нарізати кубиками. Помідори порізати кубиками.

04

Обсмажити цибулю на соняшниковій олії. Додати баклажани і смажити 5 хвилин. Додати перець.

05

Потім додати помідори, посолити, смажити до готовності (близько 5-10 хвилин).

06

В кінці приготування додати видавлений через часниковий прес часник, перемішати.

07

Змішати борошно, сіль і перець.

08

Обваляти рибу в отриманій суміші.

09

Посмажити до готовності.

10

Рибу викласти на тарілку. Зверху викласти овочі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв