Фінансьє - Image

Фінансьє

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Нескладно здогадатися, що страва має французьке походження. Як і самі французи, їх випічка дуже м'яка і ніжна. Фінасьє - не виняток. Особливий смак додає мигдаль, який має не тільки незвичайний смак, але і аромат, який рознесеться на всю кімнату, як тільки ви подасте випічку до столу. До того ж страва дуже швидка і проста, вона врятує вас, якщо раптом гості вирішили заглянути до вас без особливого попередження. Півгодини - і ви вже п'єте чай зі смачними і легкими фінасьє в компанії близьких або друзів. А ще їх можна брати з собою на роботу, щоб перекусити в обідню перерву. Тому такий рецепт точно має бути у вас про запас.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

150 г.

Цукрова пудра Aro 250г

200 г.

Мигдаль Almond смажений солений 50г

100 г.

Масло вершкове домашнє

150 г.

Книга Рейчел Брайт Джим Філд Дві білки і шишка з гілки

4 шт.

Етапи приготування

01

Масло потрібно розтопити і прогріти на середньому вогні 5 хвилин. Головне прослідкувати, щоб масло не пригоріло, воно повинно трохи змінити колір. Потім охолодити.

02

Далі необхідно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру і мелений мигдаль.

03

Потім потрібно зайнятися яєчними білками.

04

Білки потрібно збити вінчиком, додати ванілін (за смаком) і змішати з сухою сумішшю. Додати масло.

05

Повинно вийти дуже ніжне тісто, за структурою має нагадувати рідку сметану.

06

Потім обережно розлити тісто в формочки. Можна також використовувати силіконові формочки.

07

Випікати 25 хвилин при температурі 200°С..

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв