
Бринза з перцем і соусом
Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бринза Кілія Балканська 45%
50 г.
Перець Болгарський
1 шт.
Часник
1 зубчик
Кефір Зарог 2,5% 870г
50 мл.
Кардамон Еко 6г
3 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
3 г.
Кінза 70г
3 г.
М'ята 50г
3 г.
Етапи приготування
01
Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.
02
Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.
03
Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.
04
У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів