Десертний кардамоновий крем - Image

Десертний кардамоновий крем

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.

Продукти для рецепту

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
25.70 - 30.50

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

125 г

Інгредієнти

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

300 мл.

Кардамон Банка Спецій мелений 150г

1 ст. л.

Коньяк Frapin 40% 0,7л

1 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

2 ст. л.

Спеція Кориця мелена

1/3 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Етапи приготування

01

У вершки додати лимонний сік і збити.

02

Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.

03

Збити всі інгредієнти разом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв