
Чізкейк із білим шоколадом
Хто не любить чізкейк? Ніжний, солодкий, повітряний, ніби хмарка, поживний і корисний... Здається, в цьому пирозі, кожна калорія приносить лише користь. А чізкейк з білим шоколадом принесе ще більше задоволення, ще більше сміху та посмішок навколо завдяки своєму солоду. Солод цього пирога можна порівняти хіба що з медом, який ще пахне польовими квітами, а ніжність - хіба що з білими хмарами, схожими на грудочки вати. Шматочок такого чізкейка замінить вам сніданок, вгамує голод. Подаруйте собі та вашим близьким людям радість. Наповніть будинок затишком і ароматом спокою і любові. Це все можна зробити за допомогою звичайного чізкейку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво пісочне
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Цукерки Toffifee білий шоколад 125г
200 г.
Етапи приготування
01
Змолоти печиво в крихти. Вершкове масло розтопити (60 г.), додати до печива, перемішати. Розподілити по формі подрібнене печиво (дуже зручно приминати чашкою). Поставити хвилин на 10 у духовку (170°С).
02
Поки форма в духовці, збити міксером маскарпоне з цукром. Ввести по одному яйця. Збивати на невеликій швидкості, як тільки все перемішалось - достатньо. Розтопити шоколад з вершковим маслом (40 г.) та додати до нього маскарпоне. Вилити отриману суміш на корж. Залити деко гарячою водою, якщо чізкейк пектиметься на водяній бані. Поставити форму на деко та відправити в духовку приблизно на годину. Температура не вище 170°С.
03
Через годину чізкейк "схопиться", але в середині ще буде нещільний. Значить готово. Дати йому охолонути, провести ножем по краям форми та поставити на ніч у холодильник. Різати теплим ножем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів