
Халва з моркви
Халва - це дуже смачний східний десерт. Мало хто знає історію виникнення халви. А між тим перші згадки про ці солодощі датуються п'ятим століттям до нашої ери. Батьківщиною халви вважається найкрасивіша країна сходу, країна зі своїми унікальними традиціями - Іран. Іран тоді називався Персією. Це була найпотужніша держава. Потім халва зі своєї батьківщини пошириться на весь світ. І кожна країна винайде свій вид халви. І ми представляємо вам рецепт унікальної халви з моркви. Така халва виникла і дуже поширена в Індії. Її ще й називають індійська халва. Вона має приголомшливий ніжний смак. А ще халва неймовірно корисна, завдяки високому вмісту моркви в ній.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
350 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Крупа манна фасована
30 г.
Родзинки
50 г.
Кеш'ю сушений
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Молоко 2,5% 900г
250 мл.
Кардамон Еко 6г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Етапи приготування
01
Дрібно натерти моркву. Розігріти сковороду з вершковим маслом. Обсмажити кардамон, моркву і цукор, постійно помішуючи.
02
Додати манну крупу, дрібно нарізані кешью і родзинки. Залити все сумішшю молока і вершків. Варити 1 годину, помішуючи.
03
Морквяну масу помістити у форму, дати охолонути і відправити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів