Солянка - Image

Солянка

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Солянка - це гаряча страва. Прийшла вона до нас із російської кухні. Її особливістю є те, що цей суп робиться з рибою, грибами або ж м'ясом. З цього і маємо, що існує кілька різновидів цієї страви: суп з різними видами риби, м'яса чи грибів. Бульйон солянки на смак кислуватий, солонуватий і гостренький, тому що до неї додають квашені огірки, кислі маслини, часточки лимонів і трохи квасу. Ми пропонуємо вам смачний рецепт солянки з м'яса. Вона виходить більш ситною, ніж інші види цього супу, тому що в ній немало м'яса: ковбаса, шинка і сосиски.

Продукти для рецепту

Вода негазована Аквуля 2л
11.50 - 25.50

Вода негазована Аквуля 2л

2 л

Інгредієнти

Вода негазована Аквуля 2л

2 л.

Яловичина Гуцульська Сила по-гуцульськи 350г

300 г.

Ковбаса з індички варено-копчена

200 г.

Шинка Королівська варено-копчена вищий сорт

200 г.

Сосиски Vegitaliya Веганоси варено-копчені веганські 300г

200 г.

Картопля фасована

250 г.

Морква

100 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

60 г.

Огірки Polan солоні мариновані 670г

3 шт.

Маслюки Шарм консервовані 920г

1 банка

Лимон

1 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Сметана ХМЗ 20%

150 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Зварити з яловичини бульйон (приблизно 80-90 хвилин). М'ясо вийняти, охолодити, порізати на маленькі шматочки і покласти назад в бульйон.

02

Нашинкувати цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Після додати натерту моркву і пасерувати разом в томатній пасті ще 5 хвилин.

03

У киплячий бульйон покласти овочеву засмажку і нарізану картоплю.

04

Нарізати кубиками ковбасу, шинку, сосиски і злегка обсмажити на олії.

05

Солоні огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.

06

У киплячий бульйон додати м'ясні продукти і огірки. Варити солянку на маленькому вогні до готовності картоплі.

07

Додати нарізані маслини, тонкі скибочки лимона, сіль, перець за смаком. Прогріти 1-2 хвилини.

08

Готову солянку зняти з вогню і дати настоятися 10 хвилин.

09

Подавати на стіл зі сметаною (можна посипати зеленню).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв