
Білі щі з квасолею
Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.
Інгредієнти
Квашена капуста
200 г.
Цибуля
1 шт.
Картопля
1 шт.
Петрушка
1 вет.
Кріп
2 вет.
Олія рафінована
30 мл.
Свинина
500 г.
Квасоля біла (консервована)
200 г.
Етапи приготування
01
М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.
02
Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.
03
Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.
04
Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.
05
Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.
06
Варити до готовності. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів