Запечена морква - Image

Запечена морква

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву. Готувати сьогодні будемо запечену моркву. Вона буде прекрасною стравою, наприклад, на вечерю. Це дуже красива і яскрава страва. Ви можете, звичайно, її вживати і в ролі закуски, гарніру або салату, як хочете. В будь-якому випадку гірше від цього страва не стане. Страву рекомендовано подавати теплою, але вона буде прекрасною і в гарячому, і в холодному вигляді. Це неймовірно корисна страва і, до того ж, з мінімуму компонентів. Адже, морква корисна для профілактики різних захворювань, особливо для профілактики захворювань очей. Морква також знімає втому, покращує апетит, колір обличчя, зміцнює волосся і нігті, підвищує опірність до простудних захворювань.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
319.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Морква

500 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Кмин Еко римський 15г

2 ч. л.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

0,5 ч. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Очищену моркву нарізати великими брусочками.

02

У киплячу підсолену воду додати моркву і варити протягом 3 хвилин.

03

Воду злити і покласти моркву в форму.

04

Посипати кмином, мускатним горіхом, дрібкою солі. Полити медом і оливковою олією, перемішати, щоб морква рівномірно покрилася усіма добавками.

05

Готувати під грилем в духовці при 200°C приблизно 20 хвилин. Морква повинна придбати глянцеву поверхню.

06

Моркву до столу подавати теплою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Останні додані рецепти