Американський пивний суп - Image

Американський пивний суп

Кількість порцій: 4Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.

Інгредієнти

Темне пиво (будь-яке)

400 мл.

Житній хліб

200 г.

Вода

0,5 ст.

Цедра лимона

1 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.

02

По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.

03

Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Американський пивний суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua