
Американський пивний суп
Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.
Інгредієнти
Темне пиво (будь-яке)
400 мл.
Житній хліб
200 г.
Вода
0,5 ст.
Цедра лимона
1 ст. л.
Цукор
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.
02
По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.
03
Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів