Полуничний пиріг з желе - Image

Полуничний пиріг з желе

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Полуничний пиріг з желе виглядає досить дорого завдяки своєму наповненню. Він складається з двох шарів - тіста та желе. Однак приготувати його зовсім нескладно, а коштує він дешевше за інші торти. Пиріг, немов з казки, подарує вам смак радості і веселощів, змусить голову паморочитися, а серце битися швидше. Смак полуниці забере вас в літо, де пахне ягодами і фруктами, свіжоскошеною травою, а там, через дорогу, шумить річка. Все це ви відчуєте, просто відкусивши шматочок такого ось десерту. До того ж, він ще й дуже ароматний. Він нібито подарує вашому дому дорогий парфум. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Вершкове масло

85 г.

Цукор

100 г.

Ванільний цукор

10 г.

Яйця

2 шт.

Борошно

125 г.

Розпушувач

1 ч. л.

Полуниця

750 г.

Червоне желе

1 пакетик

Етапи приготування

01

Збити вершкове масло (75 г.) з цукром до пишної світлої піни. По одному додати яйця і знову збити.

02

Просіяти борошно з сіллю і розпушувачем, обережно додати до олійно-яєчної суміші.

03

Змастити форму вершковим маслом і рівномірно розподілити тісто. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку на 20-25 хвилин.

04

Полуницю помити, засипати цукром і залишити на деякий час, щоб ягоди пустили сік.

05

Злити зайву рідину з полуниці, розкласти її на поверхні коржа. Приготувати червоне желе, згідно інструкції, і залити фрукти. Поставити торт на кілька годин у холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Полуничний пиріг з желе – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua