Іспанський смажений картопляний салат - Image

Іспанський смажений картопляний салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Досить оригінальний салат з одного основного інгредієнта (картоплі) і заправки. Салат, родом із сонячної Іспанії, має пікантний трохи гострий смак. За бажанням при обсмажуванні картоплі можна додати різні спеції, наприклад, сушений базилік, орегано, кмин, розмарин, суміш перців. У соус-заправку можна додати плавлений сир, замість тертого твердого, а з часнику вичавити сік, тоді соус буде більш однорідним. Співвідношення гірчиці і майонезу можна підбирати по своєму смаку. Також не зайвим буде додати будь-яку свіжу подрібнену зелень. Подавайте такий салат як гарнір до птиці, риби або м'ясних страв.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

600 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Часник

30 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

20 г.

Лимон

30 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

30 г.

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

10 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. З'єднати сир з часником, майонезом і гірчицею.

02

Картоплю помити, розрізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії. Збризнути її лимонним соком.

03

Додати заправку до картоплі і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв