Спагеті з баклажанами - Image

Спагеті з баклажанами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

При приготуванні цієї страви можна використовувати як спагеті, так і будь-який інший вид макаронних виробів з борошна твердих сортів. Хоча серед інгредієнтів і відсутнє м'ясо, але страва, тим не менш, виходить дуже ситною і поживною. Паста з баклажанами, приправлена сиром, дуже проста в приготуванні, вимагає зовсім небагато інгредієнтів і прекрасно підійде і для вегетаріанців. Сир можна замінити солоним сиром. Результат в будь-якому випадку виходить прекрасним. Блюдо неймовірно цікаве.

Інгредієнти

Сіль

за смаком

Сир твердий

80 г.

Лимон

0,5 шт.

Вершки

275 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія оливкова

3 ст. л.

Спагеті

350 г.

Баклажани

500 г.

Етапи приготування

01

Очистити баклажани, нарізати тонкими скибочками вздовж плода. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, на 2 хвилини покласти баклажани в воду, після, промити під холодною водою, викласти на паперовий рушник, баклажани повинні просохнути.

02

Довести підсолену воду в каструлі до кипіння, висипати у воду спагеті, варити без кришки 10-12 хвилин, постійно підтримувати невелике кипіння.

03

Налити олію в сковороду, поставити на вогонь, розігріти, викласти баклажани на сковороду в олію, також додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин. Додати лимонний сік. Викласти в сковороду спагеті, влити вершки, перемішати, додати за смаком сіль і перець. Подавати з тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Спагеті з баклажанами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua