Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі - Image

Шніцель зі збірних овочів у молочному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Виявляється, така страва як шніцель може бути не тільки смачною, але і корисною. Пропонуємо Вашій увазі шніцель зі збірних овочів в молочному соусі. Як Ви зрозуміли, до даної страви м'ясо не має ніякого відношення. Шніцель формується з тушкованих овочів: капусти, моркви, огірка. Сполучною сумішшю служать збиті яйця і манна крупа, яка робить шніцелі м'якими, соковитими і повітряними. А найголовніше, що ці чудові овочеві котлетки не потрібно смажити у шкідливому фритюрі. Вони запікаються в духовці в молочному соусі. Пропоновану страву рекомендується вживати людям з хворобами серця, нирок, а також при гіпертонії. Ось такий простий рецепт здорової їжі.

Продукти для рецепту

Капуста білокачанна
14.79 - 16.90

Капуста білокачанна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста білокачанна

75 г.

Морква

50 г.

Огірки солені

40 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

75 мл.

Масло вершкове домашнє

20 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

5 г.

Яйце куряче С0 1шт

0,5 шт.

Крупа манна Терра марка М 800г

10 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

15 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

5 г.

Етапи приготування

01

Нашаткувати моркву, розігріти сковороду з вершковим маслом, висипати моркву в сковороду, влити трохи води, протушкувати, перекласти в миску.

02

Капусту нашаткувати, додати в розігріту сковороду, влити 20 мл. молока, також протушкувати. Перекласти до моркви.

03

У суміш моркви і капусти додати яйце, манну крупу, цукор і попередньо натертий огірок. Ретельно перемішати всі інгредієнти, сформувати шніцелі.

04

Змішати в мисці молоко, яке залишилося, всипати 5 г. борошна. Викласти шніцелі у форму для випікання, залити зверху молочним соусом, посипати тертим сиром, випікати в духовці до повної готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв