
Салат з редисом і сиром фета
Одного разу поринувши в море зелені, соковитої червоної редиски і ніжного сиру фета із злегка солоним смаком, приправленого маслиновою олією і кропом - ви несподівано зрозумієте, що кращого поєднання для вас теплим літнім вечором природа просто не могла придумати. Тут прекрасно поєднуються відсутність холестерину і великої кількості калорій з яскравими фарбами тих інгредієнтів, що входять до складу; звичний аромат кропу з м’якістю і приємним смаком грецького сиру; легка гіркуватість редису і все обгортаюча плівка маслинової олії. Гармонія смаку і кольору підніме вам настрій, але ніяк не зашкодить вашій фігурі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Сиророб Фета 55%
60 г
Редис Yeron фасований 500г
100 г
Салат Варшавський
50 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г
Кріп 70г
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Лимон
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Редиску помити, відрізати хвостики, нарізати скибочками.
02
Нарізати зелену цибулю.
03
Салат порвати руками.
04
Приготувати заправку: змішати оливкову олію, дрібно порізаний кріп і сіль.
05
Бринзу нарізати кубиками.
06
Змішати всі інгредієнти і додати заправку.
07
Збризнути соком чверті лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів